GRATIS 2 maanden
e-Cursus Lichaamstaal:


Je ontvangt wekelijks een les Lichaamstaal, inclusief foto's en oefeningen, van 's Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business. Geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

Bedrijfstrainingen

Voor bedrijven bieden we diverse formules aan. Al onze trainingen worden op maat gemaakt.
Dit zijn enkele mogelijkheden uit ons aanbod:

 • 15 minuten TED-style Talk
 • 1 uur Interactieve Lichaamstaal Keynote
 • 2 uur Lichaamstaal Training Team-Event
 • 2 uur Lichaamstaal Training voor Sales
 • 4 uur Lichaamstaal Training voor HR
 • 1 dag Lichaamstaal Training voor Client-Facing bedienden en winkelpersoneel
 • 1 dag Lichaamstaal Training voor Management
 • 2 dagen Lichaamstaal Training voor Sales
 • Persoonlijke Coaching voor CEO’s
 • Ideaal voor teambuilding, incentives, seminaries, congressen. Amusant & leerlijk tegelijk!

Bedrijven waar we het voorbije jaar opleiding gaven zijn o.a.: Mobistar, KBC, Johnson&Johnson, Monster, Citibank, Eurogenerics, Hudson, VKW, Europese Commissie, Victor Buyck, Happiness Brussels, Bekaert Textiles,…
 
Het Centrum voor Lichaamstaal is ‘s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business, opgericht door Patryk & Kasia Wezowski. Ze ontwikkelden tientallen tools voor non-verbale communicatie voor onderhandelingen, verkoop, leiderschap, rekrutering, coaching en training. Hun methodologie wordt getraind door 45 partners in 15 landen.

>> Contacteer ons voor een offerte op maat

Patryk & Kasia’s presentatie voor 2500 personen:

Voorbeeld van een Bedrijfsevent (Nederlands):

Wat deelnemers in 2013 zeiden over de opleiding:

Voorbeeld van een presentatie van Patryk (Nederlands):

Presentatie van Patryk & Kasia aan Harvard University:

TED Talk van Patryk & Kasia Wezowski:

 

Beschikbare sprekers:

Patryk Wezowski – Oprichter Center for Body Language

patryk
Patryk Wezowski is wereldwijd dé autoriteit voor Lichaamstaal in sales, rekrutering en onderhandelingen. Op een geanimeerde en interactieve manier onthullen zijn presentaties een nieuwe en effectieve aanpak voor meer overtuigingskracht, charisma, authenticiteit, persoonlijke impact en leiderschap via non-verbale communicatie.

Samen met zijn vrouw Kasia Wezowski, is Patryk de oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Hun methodologie en tools worden getraind door meer dan 45 partners in 15 landen. Elke maand verschijnt Patryk in de internationale media met analyses van bekende figuren en politici, waaronder op Fox, CBS, Forbes, alsook vele media in België en Nederland. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale conferenties, o.a. aan de Harvard University.

 

Kasia Wezowski – Oprichter Center for Body Language


Kasia is oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Samen met haar echtgenote Patryk, bouwden ze hun Center for Body Language uit tot ’s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business.

Kasia beëindigde 3 Masters tegelijkertijd: Psychologie, Sociologie en Rechten. De twee meest bekende boeken van Kasia zijn “Lichaamstaal” en “The Micro Expressions Book for Business”. Onderwerpen waarin Kasia zich specialiseert zijn onderhandelingstechnieken voor verkopers, persoonlijk leiderschap, interviewtechnieken, leugen detectie, conflictmanagement, talentmanagement, presentatietechnieken en emotionele intelligentie. Ze spreekt vaak op internationale conferenties, en presenteerde de resultaten van haar onderzoeken o.a. aan de Harvard University.

 

U kunt ook terecht bij een van onze Gecertificeerde Trainers en Partners aan het Centrum voor Lichaamstaal.
 
>> Contacteer ons voor een offerte op maat
 
Wat zeggen de vorige deelnemers, CEO’s, Managers, Sales, Marketing en HR Directeurs over deze cursus?
 
“De cursus die ik net gevolgd heb was een zeer verreikende ervaring. Ik raad iedereen aan om een dergelijke cursus bij te wonen en zoveel mogelijk te participeren met interactieve rollenspellen. Dit maakt de cursus zoveel effectiever! De dingen die je tijdens deze cursus leert zijn niet alleen toepasbaar op je professionele carriere, maar kunnen je bij heel wat zaken in het dagelijkse leven (tijdens verkoopsgesprekken bijvoorbeeld) helpen.” – E.S.

“Deze cursus was boeiend, bevattelijk en door de vlotte presentatie is er veel blijven hangen van hetgeen verteld is.” – L.J.

“De praktische en toepasbare tips en vooral de interactie met de zaal, maakten deze avond interessant en verrijkend.” – Caroline Demeire, HR Directeur, Creaplan Standenbouw.

“Met de inzichten van deze training heb ik nu een voordeel in mijn zakelijke onderhandelingen, erg intrigerend!” – Bart Vanmaele, CEO Mobileweb

“Bedankt voor de hele spontane en enthousiaste inleiding tot het lezen en begrijpen van lichaamstaal.
De concrete voorbeelden en toepassingen hebben de training doen voorbijvliegen. Ik zal deze zeker professioneel (en privé) kunnen gebruiken.” – Olivia De Wit, HR Consultant, YSearch

“Een pluim voor een trainer die het zonder slides aandurft, heel goeie interactie met publiek. Geanimeerde, leuke s
 

Vraag een offerte aan:  Naam (*)

  Email (*)

  Bedrijf (*)

  Jobfunctie (*)

  Werktelefoon

  GSM (*)

  Boodschap

  Ik heb deze uitnodiging ontvangen van:

  Vul deze code in: captcha