GRATIS 2 maanden
e-Cursus Lichaamstaal:


Je ontvangt wekelijks een les Lichaamstaal, inclusief foto's en oefeningen, van 's Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business. Geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

Onze Gecertificeerde Trainers en Partners

Dit is het team van onze Trainers:

Patryk Wezowski – “Dé Lichaamstaal Expert van Vlaanderen” & Oprichter Centrum voor Lichaamstaal

Kasia Wezowski – Oprichtster Centrum voor Lichaamstaal

Nota: Enkel personen die op deze pagina staan zijn Gecertificeerde Trainers en Partners bij het Centrum voor Lichaamstaal. Personen die niet op deze lijst staan, behoren niet tot en worden officiëel niet ondersteund door het Centrum voor Lichaamstaal.

Dana Ketels – Directeur België – Lichaamstaal Coach/Trainer:

Dana Ketels is een gecertificeerde coach en lichaamstaal trainer. Ze is partner van het “Centrum voor Lichaamstaal” en maakt ook deel uit van het internationaal netwerk van gecertificeerde micro-expressie trainers. Als onderneemster en zaakvoerster van “Inspire to” werkt ze graag het ontwikkelen van het menselijk potentieel met als belangrijkste tools: lichaamstaal, EQ, coaching, effectieve en toch geweldloze communicatie. Regelmatig zie je haar analyses verschijnen in de media waar ze de lichaamstaal van politici, beroemdheden en andere mensen doorgrondt.

Op 25-jarige leeftijd startte ze samen met haar partner Steve Roose “Event Mosaic”, met nu nog een sterke vertegenwoordiging in België. Samen delen ze een passie voor reizen en vreemde culturen. Recent zeilde ze in anderhalf jaar van België naar Australië met haar gezin. In de 13 jaar dat ze aan mee aan het roer stond bij Event Mosaic gaf ze leiding aan een team mensen en een nog groter team freelancers die nodig waren om de evenementen in goeie banen te leiden. Ze was mee verantwoordelijk voor 3.500 tevreden bedrijven.

De weg van de teambuilding en events naar coaching liep via haar passie voor lichaamstaal en emotionele intelligentie. Met haar achtergrond was de link naar coaching, NLP, training en team coaching ook vlug gelegd. Eerste inspireerde haar team om met de kennis aan de slag te gaan en zo effectiever met klanten en leveranciers om te gaan. Nadien had ze zin om de fakkel door te geven bij Event Mosaic en voluit voor haar passie te gaan. De laatste 5 jaar is ze enkel nog met training en coaching bezig. Haar motto is levenslang leren en kennis doorgeven. Ze heeft dan ook uit professioneel enthousiasme naast lichaamstaal nog veel opleidingen afgewerkt zoals: NLP master, team coaching, business coaching met nog verder verdieping in MBTI, DISC, NBI brain scan, non-verbale repoire analyse, Geweldloze communicatie en EQ.

Haar trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Dana is een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers. Authenticiteit voor haar zeer belangrijk dus “What you see is what you get”.

Je kunt bij haar boeken voor keynotes, persoonlijke lichaamstaal coaching, intervisie workshops, brainstorm sessies, interactieve workshops en trainingen met topic lichaamstaal, team dynamics, persoonlijkheidsprofielen en emotionele intelligentie.

Meer weten? Contacteer haar gerust. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Klik hier en bezoek Dana Ketels haar persoonlijke pagina
 

Layla El Mourabit – Certified Leadership Coach/Master in Micro-Expressions/ Transformation Trainer/Headhunter

Layla is één brok energie met een pragmatische aanpak en een oprechte interesse in gedragswetenschappen. Haar handelsmerk is een combinatie van scherpe observaties, het talent om te doorzien hoe de drijfveren van verschillende personen samenhangen en haar expertise om emoties te lezen. Zo kan ze steeds opnieuw complexe problemen en gedragspatronen doorgronden.

Ze kan hiervoor een indrukwekkende lijst van certificaties voorleggen (o.a. ‘Preferred Partner’ van het Center for Body Language, Coaching Training bij The Coaching Square, Leadership Training bij Management Drives) en heeft bovendien meer dan 18 jaar ervaring in de recruitmentsector.

Layla heeft het natuurlijke vermogen om mensen, teams en organisaties tot een ander perspectief te brengen, dode hoeken aan te wijzen en identiteiten te versterken. Ze haalt belangrijke innerlijke dynamieken naar boven, maakt nieuwe verbindingen en werkt nauw samen met haar klanten om de juiste tools en strategieën te vinden zodat ze hun meest ambitieuze dromen kunnen realiseren. Layla is de oprichter van twee succesvolle bedrijven: Watson & Associates – een executive search-firma voor het vinden en behouden van toptalent – en Sherlock Consulting – een leadership consultancy bureau dat een geïntegreerde aanpak biedt voor leiderschapsontwikkeling.

Klik hier en bezoek Layla haar persoonlijke pagina

 

Eddy Vandeweyer – Lichaamstaal Coach/Trainer in Nederland

Eddy is gecertificeerd Coach-Trainer in Lichaamstaal verbonden als Partner aan het Centrum voor Lichaamstaal. Zijn interesse voor lichaamstaal is er altijd geweest en onbewust heeft het onderdeel uitgemaakt van zijn functioneren in de diverse functies. 5 jaar geleden wilde hij voor zijn toenmalig bedrijf een dimensie toevoegen aan zijn sales en coaching-trainingen. Zo kwam hij na het lezen van diverse boeken over lichaamstaal en een zoektocht op internet terecht bij ons. Zijn enthousiasme over het effect van lichaamstaal op onze dagelijkse bezigheden is alleen maar toegenomen hetgeen blijkt uit zijn tomeloze energie die hij uitstraalt tijdens de trainingen die hij geeft.

Eddy Vandeweyer, is nu managing director bij Bluegg in Nederland. Bluegg richt zich op de ontwikkeling van Emotionele Intelligentie en Lichaamstaal speelt daarin een belangrijke rol. Op Eddy’s CV prijken ruim veertig jaar ervaring in business als manager en trainer. Voor o.a. KPN gaf hij jarenlang leiding Retail en Zakelijke markt. Huidige klanten zijn; ABN AMRO, ANWB, Essent, Hajé Hotels restaurants, UTS Telecommunications (Curacao), Roscom Promotie, Sauter Wijnen, Telfort, KPN, Enexis en NCOI techniek. Gastvrijheid is zijn tweede natuur, mensen motiveren en inspireren zijn passie.
 

David De Bisschop – Lichaamstaal Coach/Trainer

David De Bisschop is gecertifieërd trainer/coach in Lichaamstaal verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal. In 2008 richtte David Vendetium op. Als consultant in sales & sales management helpt hij sales professionals bij het verhogen van hun verkoopprestaties, en dit bij voorkeur in complexe business omgevingen. Naast Lichaamstaal is David eveneens een gecertifieerd trainer/coach in Solution Selling®. Deze unieke kenniscombinatie biedt u als sales professional een extra dimensie om te slagen in uw commerciële doelstellingen. Zijn motto: “Enkel toegepaste kennis maakt het verschil.” Daarom legt David tijdens de training & coaching sessies telkens de nadruk op de praktijkgerichte implementatie van Lichaamstaal en Solution Selling® volgens uw eigen business context. David helpt u eveneens met rekrutering & selectie van sales professionals, sales project sourcing.of als externe spreker voor uw event.
Als master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven was hij in de ICT sector telkens verantwoordelijk voor new business development bij oa CTG, Wolters Kluwer Financial Services en CGI.
 

Gérard Bour – Lichaamstaal Coach/Trainer

Gérard Bour is gecertifieërd Coach-Trainer in Lichaamstaal verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal en Partner in New Vision. Hij heeft een 23-tal jaren ervaring in de privé sector waar hij vooral commerciële functie heeft bekleed bij verschillende financiële instellingen (als adviseur, kantoordirecteur, Sales Manager). Sinds een 5-tal jaar is hij Trainer in de financiële sector waar hij zich heeft gespecialiseerd in Sales trainingen en management trainingen. Hij heeft graag een menselijke benadering, wat meestal een “pijnpunt” is in deze harde zakenwereld. Lichaamstaal is voor hem een passie geworden om de mensen beter te begrijpen en te helpen om zichzelf beter te leren kennen. Zijn doel is om mensen en bedrijven te helpen om efficiënter en op een leuke manier hun doelen te bereiken. Jullie kunnen bij hem terecht voor trainingen en coaching sessies. (Frans, Nederlands en Engels)

Klik hier en bezoek Gérard Bour zijn persoonlijke pagina
 

Sofie-Ann Bracke – Lichaamstaal Coach/Trainer

Sofie-Ann Bracke is gecertificeerd Coach/Trainer in Lichaamstaal en Partner in het Centrum voor Lichaamstaal. Ze geeft trainingen en presentaties over lichaamstaal, micro-expressies en power moves (krachtige lichaamstaal) voor bedrijven en organisaties.

Sofie heeft een duidelijke missie: mensen te helpen om een beter besef van lichaamstaal en lichaamshouding te ontwikkelen, en zo hun fysisch, emotioneel en mentaal welbevinden te verbeteren.

Sofie heeft eerst rechten gestudeerd en werkte enkele jaren in die sector. Ze zocht gaandeweg andere manieren om mensen bij te staan. Dit vond ze eerst in Chinese bewegingsleer en geneeskunde. Met taijiwuxigong, een Chinees systeem van energetische oefeningen, ontdekte ze het belang van een goede lichaamshouding: hoe jouw lichaam efficienter gebruiken om je zo fysisch, mentaal en emotioneel veerkrachtiger te voelen.

Gaandeweg voelde ze ook de nood om communicatie met anderen efficienter te laten verlopen. Daarom begon ze zich te verdiepen in Geweldloze Communicatie en volgde ze de opleiding Bemiddeling aan de Universiteit van Antwerpen.
Tegelijkertijd volgde ze de training bij het Centrum voor Lichaamstaal. Dit was een verdere logische stap om mensen beter te begrijpen en te kunnen bijstaan in het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het vinden van een betere verbinding met anderen.
 

Wim Meulders – Lichaamstaal Coach/Trainer

Wim Meulders is gecertificeerd Master en Coach/Trainer in Lichaamstaal en Partner in het Centrum voor Lichaamstaal. Hij heeft 24 jaar ervaring in de privé sector waar hij verschillende marketing en sales functies heeft bekleed voornamelijk in de ICT sector bij bedrijven als Computerland, Commodore en Scala. Hij heeft ook een 8-tal jaren een eigen bedrijf gespecialiseerd in invoer en distributie van mobiele ICT van o.a. Toshiba en Sony commercieel geleid en in 2008 succesvol verkocht. Sinds 2010 is hij senior interim manager in marketing, product management, sales en business development en werkte al voor multinationals als Topcom, Tristar, TCL en Cronos. Sinds vele jaren is hij gepassioneerd door non-verbale communicatie om medewerkers en collega’s beter en sneller te begrijpen. Hij geeft trainingen en key-note speeches over lichaamstaal voor sales, management, HR en politici en werkt ook als personal of team coach. Hij heeft een no-nonsense benadering en beschouwt lichaamstaal en non-verbale communicatie als een wetenschap in volle ontwikkeling en volgt ook alle wetenschappelijke publicaties rond dit thema. Zijn doel is om mensen en bedrijven te helpen om snel en efficiënt tot betere resultaten te komen. Kennis van lichaamstaal is voor hem geen zaligmakende wonderformule maar in de huidige crisistijden maakt lichaamstaal kennis wel degelijk het verschil. Voor saaie presentaties moet je niet bij hem zijn want vanaf de eerste minuut wordt je meegesleurd in een nuttig en entertainend verhaal waar je gegarandeerd heel wat bij opsteekt. (Nederlands, Engels en Frans)
 

Nancy Wijnants – Lichaamstaal Coach/Trainer:

Nancy Wijnants is Lichaamstaal Master verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal en Partner van New Vision. Zij kan terugblikken op een jarenlange ervaring als marketing coördinatrice en Personal Assistant in een internationale werkomgeving bij vooraanstaande bedrijven als HP, Basell Polyolefins, Caridian BCT en Mobistar. Daarnaast was ze heel aktief in de evenementen sector o.a. als organisatrice van congressen, kontaktavonden voor bedrijfsmensen, dans evenementen en het promoten van de ‘mandingue’ muziek uit West-Afrika. Door haar grote nieuwsgierigheid in culturen en communicatie is ze zich verder gaan verdiepen in imago management, coaching en non-verbale communicatie, de lichaamstaal. Het ene kan je niet met het andere uitsluiten. Je waarden, je overtuigingen, je drijfveren, het heeft allemaal invloed op je uiterlijke, je stem, je kledij, je gedrag en dus ook op je lichaamstaal. Ik wil mensen ondersteunen in hun totaliteit om hun innerlijke en hun uiterlijke op elkaar af te stemmen. Met een juiste lichaamstaal onderstreep je je persoonlijkheid en creëer je harmonie met wie je bent en wat je uitstraalt.
Ieder mens heeft alle hulpmiddelen bij zich om zijn doelen te bereiken. Op jullie pad om succesvol te worden hetzij in carriere of privé wil zij jullie van harte begeleiden. Jullie kunnen bij haar terecht voor lichaamstaal trainings en coaching sessies (Nederlands, Engels, Frans)

Klik hier en bezoek Nancy Wijnants haar persoonlijke pagina
 

 

De oprichters van het Centrum voor Lichaamstaal:

Patryk Wezowski – Oprichter Center for Body Language

patryk
Patryk Wezowski is wereldwijd dé autoriteit voor Lichaamstaal in sales, rekrutering en onderhandelingen. Op een geanimeerde en interactieve manier onthullen zijn presentaties een nieuwe en effectieve aanpak voor meer overtuigingskracht, charisma, authenticiteit, persoonlijke impact en leiderschap via non-verbale communicatie.

Samen met zijn vrouw Kasia Wezowski, is Patryk de oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Hun methodologie en tools worden getraind door meer dan 45 partners in 15 landen. Elke maand verschijnt Patryk in de internationale media met analyses van bekende figuren en politici, waaronder op Fox, CBS, Forbes, alsook vele media in België en Nederland. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale conferenties, o.a. aan de Harvard University.

 

Kasia Wezowski – Oprichter Center for Body Language


Kasia is oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Samen met haar echtgenote Patryk, bouwden ze hun Center for Body Language uit tot ‘s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business.

Kasia beëindigde 3 Masters tegelijkertijd: Psychologie, Sociologie en Rechten. De twee meest bekende boeken van Kasia zijn “Lichaamstaal” en “The Micro Expressions Book for Business”. Onderwerpen waarin Kasia zich specialiseert zijn onderhandelingstechnieken voor verkopers, persoonlijk leiderschap, interviewtechnieken, leugen detectie, conflictmanagement, talentmanagement, presentatietechnieken en emotionele intelligentie. Ze spreekt vaak op internationale conferenties, en presenteerde de resultaten van haar onderzoeken o.a. aan de Harvard University.

 

Contacteer ons om een van deze Trainers te boeken voor jou Teambuilding event, presentatie, bedrijfstraining of opleiding.