GRATIS 2 maanden
e-Cursus Lichaamstaal:


Je ontvangt wekelijks een les Lichaamstaal, inclusief foto's en oefeningen, van 's Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business. Geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

Onze Gecertificeerde Trainers en Partners

Dit is het team van onze Trainers:

Patryk Wezowski – “Dé Lichaamstaal Expert van Vlaanderen” & Oprichter Centrum voor Lichaamstaal

Kasia Wezowski – Oprichtster Centrum voor Lichaamstaal

Nota: Enkel personen die op deze pagina staan zijn Gecertificeerde Trainers en Partners bij het Centrum voor Lichaamstaal. Personen die niet op deze lijst staan, behoren niet tot en worden officiëel niet ondersteund door het Centrum voor Lichaamstaal.

Dana Ketels – Lichaamstaal Coach/Trainer:

Dana Ketels is een pur sang onderneemster. Op 25-jarige leeftijd startte ze samen met haar partner “Event Mosaic”, met nu nog een sterke vertegenwoordiging in Vlaanderen. De weg van de events naar coaching liep via haar passie voor lichaamstaal en emotionele intelligentie. Met haar achtergrond was de link naar coaching, NLP, training en team coaching ook vlug gelegd. Vandaag heeft Dana met haar firma “inspire to” en B-factor een partnership met het Centrum voor Lichaamstaal, wereldwijd de grootste in lichaamstaal training voor business met partners in 15 landen. Haar motto is levenslang leren en kennis doorgeven. De trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Dana is een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers. Authenticiteit voor haar zeer belangrijk.
Haar missie is zowel individuen als organisaties kennis te laten maken met de impact van lichaamstaal op hun persoonlijk – en professioneel leven. Zo zijn er toepassingen op sales , HR of als leidinggevende in omgang met uw medewerkers, klanten en leveranciers. Daarnaast coacht ze met haar MAGIC ME model ook graag mensen om meer uit zichzelf te halen. Als geen ander weet ze dus welk voordeel lichaamstaal haar bracht tijdens haar coachingstrajecten.
Recent werd ze opiniewolf en werkte Dana nog mee aan een Hollywood productie “Destressed” in New York met award winning acteur en regisseur Garry Pastore.
Regelmatig zie je haar lichaamstaal analyses verschijnen in de media.
Je kunt bij haar boeken voor keynote speeches, persoonlijke lichaamstaal coaching, intervisie workshops, brainstorm sessies, interactieve workshops en trainingen met topic lichaamstaal, team dynamics, persoonlijkheidsprofielen en emotionele intelligentie.
Meer weten? Contacteer haar gerust.

Klik hier en bezoek Dana Ketels haar persoonlijke pagina
 

Eddy Vandeweyer – Lichaamstaal Coach/Trainer in Nederland

Eddy is gecertificeerd Coach-Trainer in Lichaamstaal verbonden als Partner aan het Centrum voor Lichaamstaal. Zijn interesse voor lichaamstaal is er altijd geweest en onbewust heeft het onderdeel uitgemaakt van zijn functioneren in de diverse functies. 5 jaar geleden wilde hij voor zijn toenmalig bedrijf een dimensie toevoegen aan zijn sales en coaching-trainingen. Zo kwam hij na het lezen van diverse boeken over lichaamstaal en een zoektocht op internet terecht bij ons. Zijn enthousiasme over het effect van lichaamstaal op onze dagelijkse bezigheden is alleen maar toegenomen hetgeen blijkt uit zijn tomeloze energie die hij uitstraalt tijdens de trainingen die hij geeft.

Eddy Vandeweyer, is nu managing director bij Bluegg in Nederland. Bluegg richt zich op de ontwikkeling van Emotionele Intelligentie en Lichaamstaal speelt daarin een belangrijke rol. Op Eddy’s CV prijken ruim veertig jaar ervaring in business als manager en trainer. Voor o.a. KPN gaf hij jarenlang leiding Retail en Zakelijke markt. Huidige klanten zijn; ABN AMRO, ANWB, Essent, Hajé Hotels restaurants, UTS Telecommunications (Curacao), Roscom Promotie, Sauter Wijnen, Telfort, KPN, Enexis en NCOI techniek. Gastvrijheid is zijn tweede natuur, mensen motiveren en inspireren zijn passie.
 

David De Bisschop – Lichaamstaal Coach/Trainer

David De Bisschop is gecertifieërd trainer/coach in Lichaamstaal verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal. In 2008 richtte David Vendetium op. Als consultant in sales & sales management helpt hij sales professionals bij het verhogen van hun verkoopprestaties, en dit bij voorkeur in complexe business omgevingen. Naast Lichaamstaal is David eveneens een gecertifieerd trainer/coach in Solution Selling®. Deze unieke kenniscombinatie biedt u als sales professional een extra dimensie om te slagen in uw commerciële doelstellingen. Zijn motto: “Enkel toegepaste kennis maakt het verschil.” Daarom legt David tijdens de training & coaching sessies telkens de nadruk op de praktijkgerichte implementatie van Lichaamstaal en Solution Selling® volgens uw eigen business context. David helpt u eveneens met rekrutering & selectie van sales professionals, sales project sourcing.of als externe spreker voor uw event.
Als master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven was hij in de ICT sector telkens verantwoordelijk voor new business development bij oa CTG, Wolters Kluwer Financial Services en CGI.
 

Gérard Bour – Lichaamstaal Coach/Trainer

Gérard Bour is gecertifieërd Coach-Trainer in Lichaamstaal verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal en Partner in New Vision. Hij heeft een 23-tal jaren ervaring in de privé sector waar hij vooral commerciële functie heeft bekleed bij verschillende financiële instellingen (als adviseur, kantoordirecteur, Sales Manager). Sinds een 5-tal jaar is hij Trainer in de financiële sector waar hij zich heeft gespecialiseerd in Sales trainingen en management trainingen. Hij heeft graag een menselijke benadering, wat meestal een “pijnpunt” is in deze harde zakenwereld. Lichaamstaal is voor hem een passie geworden om de mensen beter te begrijpen en te helpen om zichzelf beter te leren kennen. Zijn doel is om mensen en bedrijven te helpen om efficiënter en op een leuke manier hun doelen te bereiken. Jullie kunnen bij hem terecht voor trainingen en coaching sessies. (Frans, Nederlands en Engels)

Klik hier en bezoek Gérard Bour zijn persoonlijke pagina
 

Sofie-Ann Bracke – Lichaamstaal Coach/Trainer

Sofie-Ann Bracke is gecertificeerd Coach/Trainer in Lichaamstaal en Partner in het Centrum voor Lichaamstaal. Ze geeft trainingen en presentaties over lichaamstaal, micro-expressies en power moves (krachtige lichaamstaal) voor bedrijven en organisaties.

Sofie heeft een duidelijke missie: mensen te helpen om een beter besef van lichaamstaal en lichaamshouding te ontwikkelen, en zo hun fysisch, emotioneel en mentaal welbevinden te verbeteren.

Sofie heeft eerst rechten gestudeerd en werkte enkele jaren in die sector. Ze zocht gaandeweg andere manieren om mensen bij te staan. Dit vond ze eerst in Chinese bewegingsleer en geneeskunde. Met taijiwuxigong, een Chinees systeem van energetische oefeningen, ontdekte ze het belang van een goede lichaamshouding: hoe jouw lichaam efficienter gebruiken om je zo fysisch, mentaal en emotioneel veerkrachtiger te voelen.

Gaandeweg voelde ze ook de nood om communicatie met anderen efficienter te laten verlopen. Daarom begon ze zich te verdiepen in Geweldloze Communicatie en volgde ze de opleiding Bemiddeling aan de Universiteit van Antwerpen.
Tegelijkertijd volgde ze de training bij het Centrum voor Lichaamstaal. Dit was een verdere logische stap om mensen beter te begrijpen en te kunnen bijstaan in het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het vinden van een betere verbinding met anderen.
 

Wim Meulders – Lichaamstaal Coach/Trainer

Wim Meulders is gecertificeerd Master en Coach/Trainer in Lichaamstaal en Partner in het Centrum voor Lichaamstaal. Hij heeft 24 jaar ervaring in de privé sector waar hij verschillende marketing en sales functies heeft bekleed voornamelijk in de ICT sector bij bedrijven als Computerland, Commodore en Scala. Hij heeft ook een 8-tal jaren een eigen bedrijf gespecialiseerd in invoer en distributie van mobiele ICT van o.a. Toshiba en Sony commercieel geleid en in 2008 succesvol verkocht. Sinds 2010 is hij senior interim manager in marketing, product management, sales en business development en werkte al voor multinationals als Topcom, Tristar, TCL en Cronos. Sinds vele jaren is hij gepassioneerd door non-verbale communicatie om medewerkers en collega’s beter en sneller te begrijpen. Hij geeft trainingen en key-note speeches over lichaamstaal voor sales, management, HR en politici en werkt ook als personal of team coach. Hij heeft een no-nonsense benadering en beschouwt lichaamstaal en non-verbale communicatie als een wetenschap in volle ontwikkeling en volgt ook alle wetenschappelijke publicaties rond dit thema. Zijn doel is om mensen en bedrijven te helpen om snel en efficiënt tot betere resultaten te komen. Kennis van lichaamstaal is voor hem geen zaligmakende wonderformule maar in de huidige crisistijden maakt lichaamstaal kennis wel degelijk het verschil. Voor saaie presentaties moet je niet bij hem zijn want vanaf de eerste minuut wordt je meegesleurd in een nuttig en entertainend verhaal waar je gegarandeerd heel wat bij opsteekt. (Nederlands, Engels en Frans)
 

Nancy Wijnants – Lichaamstaal Coach/Trainer:

Nancy Wijnants is Lichaamstaal Master verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal en Partner van New Vision. Zij kan terugblikken op een jarenlange ervaring als marketing coördinatrice en Personal Assistant in een internationale werkomgeving bij vooraanstaande bedrijven als HP, Basell Polyolefins, Caridian BCT en Mobistar. Daarnaast was ze heel aktief in de evenementen sector o.a. als organisatrice van congressen, kontaktavonden voor bedrijfsmensen, dans evenementen en het promoten van de ‘mandingue’ muziek uit West-Afrika. Door haar grote nieuwsgierigheid in culturen en communicatie is ze zich verder gaan verdiepen in imago management, coaching en non-verbale communicatie, de lichaamstaal. Het ene kan je niet met het andere uitsluiten. Je waarden, je overtuigingen, je drijfveren, het heeft allemaal invloed op je uiterlijke, je stem, je kledij, je gedrag en dus ook op je lichaamstaal. Ik wil mensen ondersteunen in hun totaliteit om hun innerlijke en hun uiterlijke op elkaar af te stemmen. Met een juiste lichaamstaal onderstreep je je persoonlijkheid en creëer je harmonie met wie je bent en wat je uitstraalt.
Ieder mens heeft alle hulpmiddelen bij zich om zijn doelen te bereiken. Op jullie pad om succesvol te worden hetzij in carriere of privé wil zij jullie van harte begeleiden. Jullie kunnen bij haar terecht voor lichaamstaal trainings en coaching sessies (Nederlands, Engels, Frans)

Klik hier en bezoek Nancy Wijnants haar persoonlijke pagina
 

Mark de Heide – Lichaamstaal Coach/Trainer in Nederland

Mark-De-HeideMark is gecertificeerd Coach-Trainer in Lichaamstaal verbonden aan het Centrum voor Lichaamstaal en Partner in New Vision. Mark heeft regelmatig in sales-functies gewerkt zoals bijvoorbeeld als team manager en trainer in Melbourne, Australië waar hij al snel ontdekte dat door het gebruik van lichaamstaal de verkoopresultaten sterk opliepen. Sindsdien heeft Mark een passie voor lichaamstaal. Toen Mark bij toeval in contact kwam met Patryk raakte hij steeds meer geïnteresseerd in de micro-expressies die hem nieuwe inzichten gaven. Mark is zeer creatief en past lichaamstaal en micro-expressies toe waar het maar kan. Dit komt in zijn trainingen sterk naar voren.

Mark de Heide werkt momenteel zelfstandig als persoonlijk ontwikkelingscoach en als partner bij New Vision. Hij richt zich zowel op persoonlijke coaching als het trainen van groepen. “Het mooie aan coachen en trainen vind ik, dat mensen allerlei kwaliteiten al in zich hebben, ik hoef ze alleen nog naar boven te halen.”
Mark werkte onder andere voor Snowworld, ASAP, ISM, Hot Networkz, Call-It, en natuurlijk voor het Centrum voor Lichaamstaal.

 

De oprichters van het Centrum voor Lichaamstaal:

Patryk Wezowski – Oprichter Center for Body Language

patryk
Patryk Wezowski is wereldwijd dé autoriteit voor Lichaamstaal in sales, rekrutering en onderhandelingen. Op een geanimeerde en interactieve manier onthullen zijn presentaties een nieuwe en effectieve aanpak voor meer overtuigingskracht, charisma, authenticiteit, persoonlijke impact en leiderschap via non-verbale communicatie.

Samen met zijn vrouw Kasia Wezowski, is Patryk de oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Hun methodologie en tools worden getraind door meer dan 45 partners in 15 landen. Elke maand verschijnt Patryk in de internationale media met analyses van bekende figuren en politici, waaronder op Fox, CBS, Forbes, alsook vele media in België en Nederland. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale conferenties, o.a. aan de Harvard University.

 

Kasia Wezowski – Oprichter Center for Body Language


Kasia is oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Samen met haar echtgenote Patryk, bouwden ze hun Center for Body Language uit tot ‘s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business.

Kasia beëindigde 3 Masters tegelijkertijd: Psychologie, Sociologie en Rechten. De twee meest bekende boeken van Kasia zijn “Lichaamstaal” en “The Micro Expressions Book for Business”. Onderwerpen waarin Kasia zich specialiseert zijn onderhandelingstechnieken voor verkopers, persoonlijk leiderschap, interviewtechnieken, leugen detectie, conflictmanagement, talentmanagement, presentatietechnieken en emotionele intelligentie. Ze spreekt vaak op internationale conferenties, en presenteerde de resultaten van haar onderzoeken o.a. aan de Harvard University.

 

Contacteer ons om een van deze Trainers te boeken voor jou Teambuilding event, presentatie, bedrijfstraining of opleiding.