GRATIS 2 maanden
e-Cursus Lichaamstaal:


Je ontvangt wekelijks een les Lichaamstaal, inclusief foto's en oefeningen, van 's Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business. Geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

Onze Gecertificeerde Trainers en Partners

Dit is het team van onze Trainers:

Patryk Wezowski – “Dé Lichaamstaal Expert van Vlaanderen” & Oprichter Centrum voor Lichaamstaal

Kasia Wezowski – Oprichtster Centrum voor Lichaamstaal

Nota: Enkel personen die op deze pagina staan zijn Gecertificeerde Trainers en Partners bij het Centrum voor Lichaamstaal. Personen die niet op deze lijst staan, behoren niet tot en worden officiëel niet ondersteund door het Centrum voor Lichaamstaal.

 

Layla El Mourabit – Certified Leadership Coach/Master in Micro-Expressions/ Transformation Trainer/Headhunter

Layla is één brok energie met een pragmatische aanpak en een oprechte interesse in gedragswetenschappen. Haar handelsmerk is een combinatie van scherpe observaties, het talent om te doorzien hoe de drijfveren van verschillende personen samenhangen en haar expertise om emoties te lezen. Zo kan ze steeds opnieuw complexe problemen en gedragspatronen doorgronden.

Ze kan hiervoor een indrukwekkende lijst van certificaties voorleggen (o.a. ‘Preferred Partner’ van het Center for Body Language, Coaching Training bij The Coaching Square, Leadership Training bij Management Drives) en heeft bovendien meer dan 18 jaar ervaring in de recruitmentsector.

Layla heeft het natuurlijke vermogen om mensen, teams en organisaties tot een ander perspectief te brengen, dode hoeken aan te wijzen en identiteiten te versterken. Ze haalt belangrijke innerlijke dynamieken naar boven, maakt nieuwe verbindingen en werkt nauw samen met haar klanten om de juiste tools en strategieën te vinden zodat ze hun meest ambitieuze dromen kunnen realiseren. Layla is de oprichter van twee succesvolle bedrijven: Watson & Associates – een executive search-firma voor het vinden en behouden van toptalent – en Sherlock Consulting – een leadership consultancy bureau dat een geïntegreerde aanpak biedt voor leiderschapsontwikkeling.

Klik hier en bezoek Layla haar persoonlijke pagina

 


 

Dorien de Brabanter – Lichaamstaal Coach/Trainer België

“Je kan nooit de richting van de wind bepalen, alleen de stand van je zeilen”… Marcus Aurelius wist het al, twee millenniums geleden. Ik heb het ontdekt enkele jaren geleden. En sindsdien is mijn leven helemaal veranderd. Van de puur analytische geest die me typeerde, tot de op intuïtie gerichte persoon die ik vandaag geworden ben…

Hoi, ik ben Dorien. Positivo pur sang, enthousiaste levensgenieter met een passie voor de mens en zijn ontwikkeling en oprichtster van “happycoachdorien”.
Ik geloof oprecht dat elke mens verborgen schatten in zich heeft die wachten om ont-dekt te worden. Mijn missie bestaat er dan ook uit om talenten van mensen te ont-dekken, te ontwikkelen en verder te bekrachtigen; om mensen te laten evolueren naar de beste versie van zichzelf!

Ik geloof steevast in de these ‘Body changes mind. Mind changes behavior. Behavior changes outcomes’. In training en coaching werk ik daarom op beide assen , mind & body, om de outcomes van de coachee en trainee zoveel mogelijk te maximaliseren. De verschillende certificaten en opleidingen binnen HR, leidinggeven, coaching en lichaamstaal helpen me daarin steevast om dat doel te bereiken en geven me de kennis om mijn impact op individuen en organisaties zoveel mogelijk te maximaliseren met maatwerk als essentieel onderdeel.

 

Lore Deviaene – Lichaamstaal Coach/Trainer België


Lore Deviaene is kinesitherapeut van opleiding, maar haar passie voor lichaam en geest bracht haar daarnaast ook bij lichaamstaal en hypnose. Ze verdiepte zich grondig in beide materies.
Een gedegen kennis van micro-expressies en non-verbale communicatie maakt communicatie, tussen bijvoorbeeld werkgever en werknemer, therapeut en patiënt, verkoper en klant of eenvoudigweg vrienden en kennissen, veel efficiënter en vooral overtuigender. Lichaamstaal herkennen en kunnen lezen, en die van jezelf onder controle hebben, zorgt ervoor dat je veel doelgerichter kunt communiceren en dus meer kunt bereiken.
Daarnaast maakte Lore zich ook hypnosetechnieken meester. Om alle mysteries uit de wereld te helpen stelt ze dat “je niet slaapt als je gehypnotiseerd bent, maar dat je bij hypnose gebruikmaakt van de kracht van jouw geest en je verbeelding”. Mensen onder hypnose kunnen immers nog steeds alles horen en blijven zich bewust van hun omgeving. Ze kunnen nog zelf nadenken en behouden hun eigen wil, maar is er een conflict tussen verbeelding en realiteit, dan zal de verbeelding altijd de bovenhand hebben. Zowel op emotioneel, mentaal als fysiek vlak kan hypnose dan ook veel veranderingen teweegbrengen.
Lore combineert hypnose met training en coaching rond non-verbale communicatie. Ze leert je hoe je door middel van je bewustzijn en je lichaamstaal sneller je doelen kunt bereiken.

 

Annelies Batelaan – Lichaamstaal Coach/Trainer Nederland


Mijn naam is Annelies Batelaan, ik ben gecertificeerd trainer en coach lichaamstaal. In 2019 startte ik mijn eigen praktijk, vanuit een fascinatie voor het menselijk lichaam. Ik vind het lichaam een geweldige machine, zo kwetsbaar en toch zo sterk. Daarbij heb ik een intrinsieke motivatie om anderen te inspireren om zichzelf te verbeteren.

Ik beloof praktische en direct toepasbare kennis voor bedrijven en individuen.

Als trainer ben ik energiek, beeldend en enthousiast.

Als coach ben ik nieuwsgierig, onbevooroordeeld en eerlijk.

 

Marsja Ietswaart – Lichaamstaal Coach/Trainer Nederland

 
 

Resh Ramsundersingh – Lichaamstaal Coach/Trainer Nederland


Ik ben Resh Ramsundersingh, afkomst Surinaams-Hindoestaans.
Na mijn studie Informatica & Informatiekunde ben ik 14 jaar werkzaam geweest in de farmaceutische en medische industrie als specialisten bezoeker, rayonmanager, accountmanager en areamanager. Ik ben gespecialiseerd in verschillende indicatiegebieden namelijk Allergie, Oncologie, Psychiatrie, Cardiologie, Pijn, Respiratoir en Wondverzorging.
Ik heb ook mijn eigen bedrijf Body Language Training Institute. Ik geef trainingen voor professionals en bedrijven in non-verbale communicatie, met name body language en micro expressies. Het is een lifetime investering en je ontwikkelt je eigen superpower ermee.


 

 

De oprichters van het Centrum voor Lichaamstaal:

Patryk Wezowski – Oprichter Center for Body Language

patryk
Patryk Wezowski is wereldwijd dé autoriteit voor Lichaamstaal in sales, rekrutering en onderhandelingen. Op een geanimeerde en interactieve manier onthullen zijn presentaties een nieuwe en effectieve aanpak voor meer overtuigingskracht, charisma, authenticiteit, persoonlijke impact en leiderschap via non-verbale communicatie.

Samen met zijn vrouw Kasia Wezowski, is Patryk de oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Hun methodologie en tools worden getraind door meer dan 45 partners in 15 landen. Elke maand verschijnt Patryk in de internationale media met analyses van bekende figuren en politici, waaronder op Fox, CBS, Forbes, alsook vele media in België en Nederland. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale conferenties, o.a. aan de Harvard University.

 

Kasia Wezowski – Oprichter Center for Body Language


Kasia is oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Samen met haar echtgenote Patryk, bouwden ze hun Center for Body Language uit tot ’s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business.

Kasia beëindigde 3 Masters tegelijkertijd: Psychologie, Sociologie en Rechten. De twee meest bekende boeken van Kasia zijn “Lichaamstaal” en “The Micro Expressions Book for Business”. Onderwerpen waarin Kasia zich specialiseert zijn onderhandelingstechnieken voor verkopers, persoonlijk leiderschap, interviewtechnieken, leugen detectie, conflictmanagement, talentmanagement, presentatietechnieken en emotionele intelligentie. Ze spreekt vaak op internationale conferenties, en presenteerde de resultaten van haar onderzoeken o.a. aan de Harvard University.

 

Contacteer ons om een van deze Trainers te boeken voor jou Teambuilding event, presentatie, bedrijfstraining of opleiding.