GRATIS 2 maanden
e-Cursus Lichaamstaal:


Je ontvangt wekelijks een les Lichaamstaal, inclusief foto's en oefeningen, van 's Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business. Geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

Onze Gecertificeerde Trainers en Partners

Dit is het team van onze Trainers:

Patryk Wezowski – “Dé Lichaamstaal Expert van Vlaanderen” & Oprichter Centrum voor Lichaamstaal

Kasia Wezowski – Oprichtster Centrum voor Lichaamstaal

Nota: Enkel personen die op deze pagina staan zijn Gecertificeerde Trainers en Partners bij het Centrum voor Lichaamstaal. Personen die niet op deze lijst staan, behoren niet tot en worden officiëel niet ondersteund door het Centrum voor Lichaamstaal.

Dana Ketels – Directeur België – Lichaamstaal Coach/Trainer:

Dana Ketels is een gecertificeerde coach en lichaamstaal trainer. Ze is partner van het “Centrum voor Lichaamstaal” en maakt ook deel uit van het internationaal netwerk van gecertificeerde micro-expressie trainers. Als onderneemster en zaakvoerster van “Inspire to” werkt ze graag het ontwikkelen van het menselijk potentieel met als belangrijkste tools: lichaamstaal, EQ, coaching, effectieve en toch geweldloze communicatie. Regelmatig zie je haar analyses verschijnen in de media waar ze de lichaamstaal van politici, beroemdheden en andere mensen doorgrondt.

Op 25-jarige leeftijd startte ze samen met haar partner Steve Roose “Event Mosaic”, met nu nog een sterke vertegenwoordiging in België. Samen delen ze een passie voor reizen en vreemde culturen. Recent zeilde ze in anderhalf jaar van België naar Australië met haar gezin. In de 13 jaar dat ze aan mee aan het roer stond bij Event Mosaic gaf ze leiding aan een team mensen en een nog groter team freelancers die nodig waren om de evenementen in goeie banen te leiden. Ze was mee verantwoordelijk voor 3.500 tevreden bedrijven.

De weg van de teambuilding en events naar coaching liep via haar passie voor lichaamstaal en emotionele intelligentie. Met haar achtergrond was de link naar coaching, NLP, training en team coaching ook vlug gelegd. Eerste inspireerde haar team om met de kennis aan de slag te gaan en zo effectiever met klanten en leveranciers om te gaan. Nadien had ze zin om de fakkel door te geven bij Event Mosaic en voluit voor haar passie te gaan. De laatste 5 jaar is ze enkel nog met training en coaching bezig. Haar motto is levenslang leren en kennis doorgeven. Ze heeft dan ook uit professioneel enthousiasme naast lichaamstaal nog veel opleidingen afgewerkt zoals: NLP master, team coaching, business coaching met nog verder verdieping in MBTI, DISC, NBI brain scan, non-verbale repoire analyse, Geweldloze communicatie en EQ.

Haar trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Dana is een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers. Authenticiteit voor haar zeer belangrijk dus “What you see is what you get”.

Je kunt bij haar boeken voor keynotes, persoonlijke lichaamstaal coaching, intervisie workshops, brainstorm sessies, interactieve workshops en trainingen met topic lichaamstaal, team dynamics, persoonlijkheidsprofielen en emotionele intelligentie.

Meer weten? Contacteer haar gerust. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Klik hier en bezoek Dana Ketels haar persoonlijke pagina
 

Layla El Mourabit – Certified Leadership Coach/Master in Micro-Expressions/ Transformation Trainer/Headhunter

Layla is één brok energie met een pragmatische aanpak en een oprechte interesse in gedragswetenschappen. Haar handelsmerk is een combinatie van scherpe observaties, het talent om te doorzien hoe de drijfveren van verschillende personen samenhangen en haar expertise om emoties te lezen. Zo kan ze steeds opnieuw complexe problemen en gedragspatronen doorgronden.

Ze kan hiervoor een indrukwekkende lijst van certificaties voorleggen (o.a. ‘Preferred Partner’ van het Center for Body Language, Coaching Training bij The Coaching Square, Leadership Training bij Management Drives) en heeft bovendien meer dan 18 jaar ervaring in de recruitmentsector.

Layla heeft het natuurlijke vermogen om mensen, teams en organisaties tot een ander perspectief te brengen, dode hoeken aan te wijzen en identiteiten te versterken. Ze haalt belangrijke innerlijke dynamieken naar boven, maakt nieuwe verbindingen en werkt nauw samen met haar klanten om de juiste tools en strategieën te vinden zodat ze hun meest ambitieuze dromen kunnen realiseren. Layla is de oprichter van twee succesvolle bedrijven: Watson & Associates – een executive search-firma voor het vinden en behouden van toptalent – en Sherlock Consulting – een leadership consultancy bureau dat een geïntegreerde aanpak biedt voor leiderschapsontwikkeling.

Klik hier en bezoek Layla haar persoonlijke pagina

 


 

Sofie-Ann Bracke – Lichaamstaal Coach/Trainer

Sofie-Ann Bracke is gecertificeerd Coach/Trainer in Lichaamstaal en Partner in het Centrum voor Lichaamstaal. Ze geeft trainingen en presentaties over lichaamstaal, micro-expressies en power moves (krachtige lichaamstaal) voor bedrijven en organisaties.

Sofie heeft een duidelijke missie: mensen te helpen om een beter besef van lichaamstaal en lichaamshouding te ontwikkelen, en zo hun fysisch, emotioneel en mentaal welbevinden te verbeteren.

Sofie heeft eerst rechten gestudeerd en werkte enkele jaren in die sector. Ze zocht gaandeweg andere manieren om mensen bij te staan. Dit vond ze eerst in Chinese bewegingsleer en geneeskunde. Met taijiwuxigong, een Chinees systeem van energetische oefeningen, ontdekte ze het belang van een goede lichaamshouding: hoe jouw lichaam efficienter gebruiken om je zo fysisch, mentaal en emotioneel veerkrachtiger te voelen.

Gaandeweg voelde ze ook de nood om communicatie met anderen efficienter te laten verlopen. Daarom begon ze zich te verdiepen in Geweldloze Communicatie en volgde ze de opleiding Bemiddeling aan de Universiteit van Antwerpen.
Tegelijkertijd volgde ze de training bij het Centrum voor Lichaamstaal. Dit was een verdere logische stap om mensen beter te begrijpen en te kunnen bijstaan in het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het vinden van een betere verbinding met anderen.
 


 

 

De oprichters van het Centrum voor Lichaamstaal:

Contacteer ons om een van deze Trainers te boeken voor jou Teambuilding event, presentatie, bedrijfstraining of opleiding.