Gesigneerd Boek “Lichaamstaal”

Het meest complete Nederlandstalige handboek

 

Het GESIGNEERD BOEK-PAKKET is enkel verkrijgbaar via onze website en bevat:

1. Het Lichaamstaal boek, persoonlijk GESIGNEERD door Patryk & Kasia Wezowski,
de oprichters van ’s Wereld’s #1 Lichaamstaal Training voor Business.
2. Micro Expressies Test: Je zal een volwaardige en nauwkeurige lichaamstaal herkenningstest kunnen doen, met het eerste en enige programma ter wereld om gezichtsexpressies te leren herkennen met videos.
3. Gezichtsexpressies mini-cursus: Je ontvangt een 1 maand Trail Versie van Micro Expressions Training Videos om de gezichtsexpressies beschreven in het boek via 40 videos aan te leren.
4. Body Language Dashboard: 3 maanden toegang tot tientallen lichaamstaal oefeningen om de kennis uit het boek onmiddellijk te kunnen toepassen.

Ontvang het eerste hoofdstuk via email:
Meer informatie over het boek:

Lichaamstaal maakt 60 tot 80% van onze communicatie uit. Mensen zeggen veel, ook al spreken ze geen woord.
Kennis van non-verbale communicatie helpt je om de ware intenties van je gesprekspartner te achterhalen. Via bewegingen op het gezicht leer je de echte emoties benoemen en kan je het verloop van een gesprek beter inschatten.
In zakelijke onderhandelingen, professionele gesprekken, maar ook in dagdagelijkse situaties is degene met kennis van lichaamstaal in het voordeel. “Lichaamstaal” is het meest complete Nederlandstalige handboek op de markt en biedt concrete tools om authentieker en efficiënter te communiceren en zo onze dagelijkse communicatie te verbeteren.
Patryk Wezowski is bekend als dé lichaamstaalexpert van Vlaanderen en heeft samen met zijn vrouw Kasia Wezowski het Centrum voor Lichaamstaal opgericht, wereldleider in non-verbale communicatietraining voor business. Ze ontwikkelden tientallen programma’s voor lichaamstaaltraining, waaronder Micro Expressions Training Videos, het enige programma ter wereld dat gezichtsexpressies aanleert door middel van video’s. Hun methodologie wordt getraind door meer dan 30 partners in 15 landen.

Wat zegt men over het boek “Lichaamstaal”?

Enkele personen die het eerste manuscript hebben gelezen vertellen dit:
– “Zakelijke overeenkomsten worden gesloten oa op basis van “belevingen” met de andere partij, die te zien aan non-verbale signalen in dit boek.” – Guido Poffé – Algemeen Directeur KBC
– “Lichaamstaal bestond voor de voorlopers van de mens geluidsexpressies tot een taal omvormden.” – Roland Duchatelet – Ondernemer
– “Het boek verdiept me in een wereld van verborgen communicatie.” – Robin Vissenaekens – Radio- en televisiemaker
– “Patryk verstaat de kunst om lichaamstaal inzichtelijk en praktisch toepasbaar te maken” – Wim Hoeckman – CEO Victor Buyck
– “Mentale activiteit kan je leren, dit boek bewijst het!” – Bart Van Coppenolle – Oprichter van Right Brain & HolyBrain
– “Een zeer nuttig boek vol tips over de kunst van het onderhandelen.” – Pascale Van Damme – Managing Director Dell Belgium-Luxemburg
– “Het boek “Lichaamstaal” is zowel fascinerend als praktisch.” – Emmanuel Mottrie – CEO Altran

Bekijk deze videos voor een indruk van wat je kan verwachten:

Onze internationale activiteiten (in Engels):

Interview op VTM:

Ontdek de kracht van Micro Expressies:

VRT reist met ons tot in Bali:

Patryk Wezowski – Oprichter Center for Body Language

patryk
Patryk Wezowski is wereldwijd dé autoriteit voor Lichaamstaal in sales, rekrutering en onderhandelingen. Op een geanimeerde en interactieve manier onthullen zijn presentaties een nieuwe en effectieve aanpak voor meer overtuigingskracht, charisma, authenticiteit, persoonlijke impact en leiderschap via non-verbale communicatie.

Samen met zijn vrouw Kasia Wezowski, is Patryk de oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Hun methodologie en tools worden getraind door meer dan 45 partners in 15 landen. Elke maand verschijnt Patryk in de internationale media met analyses van bekende figuren en politici, waaronder op Fox, CBS, Forbes, alsook vele media in België en Nederland. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale conferenties, o.a. aan de Harvard University.

 

Kasia Wezowski – Oprichter Center for Body Language


Kasia is oprichter van het Centrum voor Lichaamstaal. Samen met haar echtgenote Patryk, bouwden ze hun Center for Body Language uit tot ’s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business.

Kasia beëindigde 3 Masters tegelijkertijd: Psychologie, Sociologie en Rechten. De twee meest bekende boeken van Kasia zijn “Lichaamstaal” en “The Micro Expressions Book for Business”. Onderwerpen waarin Kasia zich specialiseert zijn onderhandelingstechnieken voor verkopers, persoonlijk leiderschap, interviewtechnieken, leugen detectie, conflictmanagement, talentmanagement, presentatietechnieken en emotionele intelligentie. Ze spreekt vaak op internationale conferenties, en presenteerde de resultaten van haar onderzoeken o.a. aan de Harvard University.

 

Bestel het GESIGNEERD BOEK-PAKKET:

PRIJS met verzendkosten:
voor België: 49,95 euro (incl BTW)
voor Nederland: 53,74 euro (incl BTW)

Wil je een speciale boodschap in het boek door ons laten schrijven? Vermeld het in de opmerkingen…

 

Ja, ik ontvang graag het Lichaamstaal BOEK-PAKKET  Naam (*)

  Email (*)

  Werktelefoon

  GSM (*)

  Bedrijf (*)

  Jobfunctie (*)

  Straat + huisnummer (*)

  Postcode + Woonplaats (*)

  Opmerkingen

  Ik heb deze uitnodiging ontvangen van:

  Vul deze code in: captcha