Onze visie

De missie van het Centrum voor Lichaamstaal is om tools aan te bieden om authentieker en efficiënter te communiceren. Door Lichaamstaal te leren, met een constante zorg voor nederigheid, objectiviteit en respect voor anderen, verbeter iedereen zijn dagelijkse communicatie.

Ondanks dat je op onze website technieken terugvindt om “leugens te ontmaskeren” (omdat dit herkenbaar is voor meerdere personen bij een eerste contact), is onze werkelijke intentie om aan “leugen preventie” te doen, door een goede relatie met anderen op te bouwen. We schrijven in een van onze boeken dat als je klant tegen je liegt, dat je hem in feite al bent verloren. Ons doel is om je tools aan te reiken die helpen om je Emotionele Intelligentie aan te scherpen, wat resulteert in een beter persoonlijk contact en op deze manier leugens kunnen vermeden worden.

Personen die onze live workshops en opleidingen bezoeken, voelen onmiddellijk aan onze energie dat onze insteek diep geworteld is in een duidelijke missie en een visie voor een betere wereld.

Dit zijn de waarden waarvoor we dagelijks staan. Het zijn waarden die onze klanten en cursisten ervaarden en rapporteerden aan ons:

  • creativiteit
  • een verschil maken
  • open communicatie
  • persoonlijke ontwikkeling
  • efficiëntie

Dank je om onze pagina rond visie en missie te bezoeken. Het is misschien de minst commerciële pagina, maar wel de belangrijkste.
We kijken er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten.

Patryk & Kasia Wezowski