Omdat je onze Practitioner volgde ben je GRATIS welkom voor…

NON-VERBALE STRATEGIE ANALYSE Cursusavond

Een geavanceerde, aanvullende en GRATIS training ENKEL voor Lichaamstaal Practitioners & Trainers

Woensdagavond 7 september om 19:30u – in Antwerpen

Gepresenteerd door Herman Ilgen,
over zijn baanbrekend onderzoek aan de Universiteit van Amsterdam.

 
Plaatsen beperkt tot 20 deelnemers. Eénmalig en gratis.
Video opname van de avond beschikbaar voor iedereen die inschrijft hieronder.
 
Schrijf je GRATIS in


 

 

Baanbrekend onderzoek
over micro-expressies!

In het kader van de samenwerking met het Instituut voor Non-verbale Strategie Analyse (INSA) uit Rotterdam presenteert het Centrum voor Lichaamstaal een geheel nieuwe benadering in het analyseren en interpreteren van bewegingen in het gezicht. Een benadering die complementair is aan wat je tijdens de Lichaamstaal Practitioner leerde.

Wil je snel en goed een conflict oplossen, iemand doorgronden of jezelf verder ontwikkelen? Dat kan met de wetenschappelijk gefundeerde methode die je op deze avond ontdekt.

Je zal de onbewuste, hoog-repeterende microbewegingen van wenkbrauwen en oogleden leren analyseren. Die verraden binnen vijf minuten welke boodschappen mensen uitzenden, inclusief waarvoor ze gevoelig zijn.

Je gaat m.a.w. kunnen voorspellen hoe iemand zal reageren tijdens je gesprek, en het type persoonlijkheid van elke persoon kunnen inschatten op vijf minuten tijd, zodat je in elk gesprek je sneller en efficiënter kan geraken waar je wil!
 
Schrijf je GRATIS in
 
 

Deze avond bouwt verder
op de Lichaamstaal Practitioner:

De aandacht van INSA is gericht op (hoog) repeterende microbewegingen in het gezicht. INSA is een expertisecentrum dat trainingen en coaching verzorgt en consultancy diensten verleent.

Op basis van door INSA met de Universiteit van Amsterdam recent uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek is…

 • aangetoond dat ieder individu een zogenaamd Persoonlijk Non-verbaal Repertoire heeft, een consistente set microbewegingen die ongeacht de situatie worden getoond.
 • duidelijk geworden dat er een relatie is tussen spanning in een interactie en frequentie en intensiteit van dat repertoire.
 • last but not least geconstateerd dat er significante correlaties zijn tussen het non-verbaal repertoire en persoonlijkheid (basis- of reflexgedrag).

Praktisch gezien: met circa 5 minuten observeren heeft men waardevolle informatie over iemands persoonlijkheid die zeer relevant is voor de benadering en gespreksvoering. Informatie die mensen niet kunnen manipuleren en die kan worden verzameld zonder dat de persoon daar aan hoeft mee te werken.

Zinvol voor coaches, trainers, consultants, onderhandelaars, mediators, journalisten, politie en justitie etc.

De publicatie van het onderzoek van INSA en UvA verschijnt naar verwachting begin 2017 in een internationaal tijdschrift.
Dit onderzoek is het eerste dat op dit aspect van non-verbale communicatie is uitgevoerd.

Op 7 september geeft Herman Ilgen van INSA (onderzoeker en ontwikkelaar van het concept, tevens onderhandelaar, mediator en executive coach) een introductie voor ENKEL personen die de Lichaamstaal Practitioner bij het Centrum voor Lichaamstaal hebben gevolgd.
Deelname is helemaal GRATIS!
 
Schrijf je GRATIS in

 
 

Wat zegt onze Gecertificeerde Trainer
die beide opleidingen heeft gevolgd?

In 2011 volgde ik de Lichaamstaal Trainer opleiding bij Centrum voor Lichaamstaal, die me een goede basis gaf om lichaamstaal bij mezelf en anderen beter te gaan zien en begrijpen. Ik leerde veel over gedragingen en over hoe emoties te zien zijn in het gezicht (micro-expressies).
De BLINK Gesprekstechniek die je leert helpt om te weten wat je kan zeggen om reacties te zien bij mensen en die te gebruiken om mensen nog beter te begrijpen.

Na die opleiding ben ik mezelf blijven bijscholen in Lichaamstaal en ontdekte zo INSA, waar ik leerde dat gezichtsuitdrukkingen niet enkel emoties laten zien maar ook informatie geven over de persoonlijkheid, b.v. of iemand in stress wil bevriezen, vluchten of vechten. Dit helpt om inzicht te krijgen in hoe iemand zal reageren in bepaalde situaties en hoe je daarmee rekening kan houden.

Beide opleidingen vullen elkaar perfect aan omdat je in de eerste (Centrum voor Lichaamstaal) een meer algemene lichaamstaal opleiding krijgt, plus een inzicht in micro-expressies, en wat je in praktijk daarmee strategisch doet in gesprekken.
In de tweede (INSA) leer je heel specifiek over gezichtsuitdrukkingen in termen van persoonlijkheidskenmerken en stressreacties, wat maakt dat je nog meer gaat zien!

Als je beide opleidingen hebt gevolgd dan heb je een heel brede kennis van Lichaamstaal en weet je hoe je gesprekken, onderhandelingen, interviews constructiever en diepgaander kan maken, en hoe je krachtig en vol zelfvertrouwen presentaties kan geven.

– Sofie-Ann Bracke (Gecertificeerd Trainer Partner aan het Centrum voor Lichaamstaal en Trainer bij INSA)

 

Praktische details:

Waar? Het Stadsmagazijn, Zaal “De Zolder”, Keistraat 5-7, 2000 Antwerpen
Wanneer? Woensdagavond 7 september. Start om 19:30u. Einde rond 21:15u.
Video opname beschikbaar voor iedereen die inschrijft.
 

Video opname beschikbaar:

Fysiek komen is altijd beter, maar voor wie echt niet kan… Schrijf je hieronder in en je ontvangt de video opname van de avond!
 

Schrijf je GRATIS in:  Naam (*)

  Email (*)

  GSM (*)

  Jobfunctie (*)

  Kom je op woensdagavond 7 september of ontvang je graag enkel de video opname?

  Opmerkingen

  Ik heb deze uitnodiging ontvangen van:

  Input this code: captcha