Omdat je onze Practitioner ontvang ben je GRATIS deze video van de…

NON-VERBALE STRATEGIE ANALYSE Cursusavond

Een geavanceerde, aanvullende en GRATIS training ENKEL voor Lichaamstaal Practitioners & Trainers

Gepresenteerd door Herman Ilgen,
over zijn baanbrekend onderzoek aan de Universiteit van Amsterdam.

Login voor video hieronder = insa ; Paswoord = insa

>> Klik hier om meer te leren over de Master opleiding bij INSA


 
 

Wat zegt onze Gecertificeerde Trainer
die beide opleidingen heeft gevolgd?

In 2011 volgde ik de Lichaamstaal Trainer opleiding bij Centrum voor Lichaamstaal, die me een goede basis gaf om lichaamstaal bij mezelf en anderen beter te gaan zien en begrijpen. Ik leerde veel over gedragingen en over hoe emoties te zien zijn in het gezicht (micro-expressies).
De BLINK Gesprekstechniek die je leert helpt om te weten wat je kan zeggen om reacties te zien bij mensen en die te gebruiken om mensen nog beter te begrijpen.

Na die opleiding ben ik mezelf blijven bijscholen in Lichaamstaal en ontdekte zo INSA, waar ik leerde dat gezichtsuitdrukkingen niet enkel emoties laten zien maar ook informatie geven over de persoonlijkheid, b.v. of iemand in stress wil bevriezen, vluchten of vechten. Dit helpt om inzicht te krijgen in hoe iemand zal reageren in bepaalde situaties en hoe je daarmee rekening kan houden.

Beide opleidingen vullen elkaar perfect aan omdat je in de eerste (Centrum voor Lichaamstaal) een meer algemene lichaamstaal opleiding krijgt, plus een inzicht in micro-expressies, en wat je in praktijk daarmee strategisch doet in gesprekken.
In de tweede (INSA) leer je heel specifiek over gezichtsuitdrukkingen in termen van persoonlijkheidskenmerken en stressreacties, wat maakt dat je nog meer gaat zien!

Als je beide opleidingen hebt gevolgd dan heb je een heel brede kennis van Lichaamstaal en weet je hoe je gesprekken, onderhandelingen, interviews constructiever en diepgaander kan maken, en hoe je krachtig en vol zelfvertrouwen presentaties kan geven.

– Sofie-Ann Bracke (Gecertificeerd Trainer Partner aan het Centrum voor Lichaamstaal en Trainer bij INSA)

 

>> Klik hier om meer te leren over de Master opleiding bij INSA