Enquete: Wat wil je in ons Lichaamstaal Boek lezen in 2013?

Eén van de grootste uitgeverijen van België contacteerde ons om een boek over Lichaamstaal te schrijven. Het doel is om een boeiend en bruikbaar handboek te maken voor zakenmensen, scholen en iedereen die lichaamstaal wil leren interpreteren. Wil jij ons helpen en vertellen wat je graag in dit boek zou lezen? Schrijf je ideeën hieronder.

Jij vraagt, wij schrijven!

Op basis van jouw input, gaan we de komende maanden “het Lichaamstaal handboek van België” schrijven en ga je het resultaat in 2013 kunnen lezen.

Wat we graag van jou te weten komen is o.a.:
– Welke vragen wil je zeker in dit boek beantwoord hebben?
– Welke thema’s moeten zeker aan bod komen?
– In welke situaties of voor welke toepassingen wil je graag lichaamstaal omschreven zien?
– Welke leuke suggesties heb je voor de titel?

Jouw naam kan in dit boek verschijnen…

1. Wie de meest bruikbare tip, idee of titel geeft, wint een gratis 4 weken online Micro Expressies Practitioner cursus (twv 290 euro) en we vermelden je dan in het dankwoord van het boek.

2. Er is nog meer… Als je nu onze Trainer opleiding volgt, dan zien jouw klanten jouw naam in “het Lichaamstaal handboek van België” staan. Alle Gecertificeerde Lichaamstaal Trainers worden uiteraard vermeld in dit boek.
Als je bij het team van de meest professionele Lichaamstaal trainers in Europa wil horen, en vermeld wil worden in het Lichaamstaal boek dat bij iedereen die interesse heeft in lichaamstaal op het bureau zal terechtkomen…
Dan is nu het moment om deel te nemen aan de eerstvolgende Trainers opleiding. Jij kan tegen april 2013 ook Trainer zijn! Klik hier voor meer informatie hoe je Gecertificeerd Trainer Lichaamstaal wordt en als Trainer in dit boek vermeld wordt.

Alvast dank je voor je medewerking!

Schrijf je ideeën hieronder. Je kan ze ofwel persoonlijk naar ons sturen ofwel in de commentaar hieronder publiek maken:

Geef ons persoonlijk feedback:  Naam (*)

  Email (*)

  Bedrijf (*)

  Jobfunctie (*)

  Werktelefoon

  GSM (*)

  Boodschap

  Ik heb deze uitnodiging ontvangen van:

  Vul deze code in: captcha