WOndernemers Club

1 jaar Persoonlijke Begeleiding
om met je eigen onderneming
een nieuwe inkomstenstroom van 6 cijfers jaarlijks te creëeren

Voor Ondernemers in om het even welke branche
die meer Winst en Welzijn willen realiseren
door het opzetten van een nieuwe training of coaching activiteit

Met Resultaatsgarantie

>> Klik hier om een belafspraak in te plannen


Korte omschrijving:

Dit programma is voor ondernemers die al een eigen succesvolle zaak hebben en die een verschil willen maken in de wereld.
Tijdens dit 1 jaar lang programma, zullen Patryk & Kasia Wezowski je persoonlijk begeleiden om hun uigetestte strategieën in je onderneming te implementeren om je bedrijfsomzet aanzienlijk te verhogen, met resultaatsgarantie.
>> Klik hier om een belafspraak in te plannen

Voor wie?

Dit programma is voor experten in om het even welk vakgebied (persoonlijke ontwikkeling, fitness, gezondheid, coaching, training, keynote speaking, enz) die een nieuwe inkomstenstroom van 6 cijfers willen realiseren door het opzetten van een nieuw initiatief gerelateerd aan coaching, training of spreken.

Ervaren sprekers/trainers/coachen die deel zijn van de Wondernemers Club hebben als doel om meer Winst te draaien, Wonderen te realiseren in de Wereld en tegelijkertijd meer Welzijn in hun dagelijks werk en leven te creëeren. Patryk & Kasia Wezowski begeleiden deze kleine exclusieve groep persoonlijk gedurende 1 jaar om Werkelijk meer Winst, Welzijn en Wonderen te creëeren.

Winst + Welzijn + Wonderen = Wondernemer

Waarom dit programma?

We merken regelmatig dat ervaren coachen/trainers heel wat fouten maken bij de strategische uitbouw van hun bedrijf. Hun inhoud is fenomenaal goed, maar het aantal klanten is beperkt, factureren per uur werk, of leveren diensten aan relatief lage prijzen. We merken ook dat sommige coachen/trainers zeer ervaren zijn, maar te weinig business-strategie kennis hebben om een winstgevende zaak in hun passie uit te bouwen die samengaat met een gewenste levensstijl.
Daarom gaan we een handvol ambitieuze coachen/trainers uit België/Nederland persoonlijk begeleiden gedurende 1 jaar, om de strategiën die we gebruikten om onze eigen zaken nationaal en internationaal uit te bouwen, in hun business te implementeren.
De Wondernemers Club is géén programma waar je een hoop tips krijgt en vervolgens ze zelf moet proberen inpassen. Uit onze ervaring zijn op die manier weinigen in staat om heel de business puzzel echt juist te krijgen. Anders hadden ze het al lang zelf gedaan, niet? De Wondernemers Club is met opzet een uitgebreid jaarprogramma, waar je persoonlijk wordt begeleid om nieuwe strategieën te implementeren.

Voor Ondernemers die een Coaching, Training of Speaking activiteit willen uitbouwen

We zijn op zoek naar ondernemers die via coaching, training of spreken een verschil willen maken in de wereld en een positieve missie hebben.

Er zijn 2 type personen voor wie dit programma geschikt is:

Type 1: Je bent een ervaren spreker, trainer of coach (in om het even welke specialiteit), die ervan droomt om zijn een eigen onderneming nog succesvoller uit te bouwen, 6 cijfers jaarlijks te verdienen en de vrijheid te hebben om te werken en leven waar je wil. In dit geval is dit programma misschien iets voor jou. De voorwaarde is dat je al een goed lopende zaak hebt en bereid bent om kapitaal in de uitbouw van je zaak te investeren. Dit programma is voor experten in om het even welk vakgebied (persoonlijke ontwikkeling, fitness, gezondheid, coaching, training, keynote spreaking, enz)

Type 2: Je bent een ondernemer, je hebt al een goed lopende zaak met minstens 6 cijfers jaaromzet, en je wil naast je huidige activiteit een tak in coaching, training of spreken uitbouwen om een nieuwe inkomstenstroom van 6 cijfers jaarlijks extra te realiseren.

>> Klik hier om een belafspraak in te plannen

Onze missie

De missie van Patryk en Kasia is om 1,000,000 personen te inspireren om succesvoller te zijn in leven en werk. Om zo veel mensen te kunnen bereiken, werken ze op dit ogenblik aan hun Coaching documentaire in samenwerking met Marshall Goldsmith, Mark Thompson (de coach van Richard Branson en Steve Jobs) en vele andere topexperten.

Patryk kwam als kind naar België zonder de Nederlandse taal te kennen, uit een gezin zonder financiële middelen, met een gehoorhandicap. Hij kwam letterlijk van nergens. Mede dankzij de begeleiding door succesvolle personen, werd hij de oprichter van het wereldleidend bedrijf in lichaamstaal training voor business. Hij leerde de knepen van het ondernemersvak door het advies van ’s werelds topondernemers te implementeren in zijn eigen bedrijven. Nu begeleid hij coachen en trainers is het maximaliseren van hun persoonlijk en zakelijk potentieel. Zijn levensloop bewijst dat wat jouw situatie vandaag ook is, dat er altijd hoop is.

Waar en wanneer?

 • Start op 30 juni 2015: We starten op 30 juni met een kleine groep van geselecteerde coachen en trainers, die we een jaar lang persoonlijk begeleiden om hun eigen zaak nog succesvoller te maken.
 • Kijk mee over onze schouder: Na de aanvang van het programma (in juli of augustus) leef en werk je drie dagen mee met Patryk & Kasia Wezowski in hun huis in zuid Spanje. Je ervaart hun dagritme, kijkt mee over hun schouder wat ze op hun computer doen, hoe ze hun dagen inplannen, hoe ze hun medewerkers aansturen, hoe ze hun telefoongesprekken voeren, welke tools ze dagelijks gebruiken om het leven makkelijker te maken en hoe ze strategisch hun zaken uitbouwen. Kortom: je krijgt een exact beeld van hun leven en werk, zodat je de nieuwe inspiratie in je eigen onderneming kan integreren. Je gaat ook brainstormen met de andere topondernemers in het programma hoe je jouw zaak efficiënter kan uitbouwen. Kan je er niet bij zijn in Spanje? Geen probleem, we sturen je de opnames.
 • Wij doen jouw werk: Tijdens je verblijf in Spanje, zullen Patryk of Kasia jouw ‘werk’ voor een tijdje ‘overnemen’ en demonstreren hoe zij het misschien anders zouden aanpakken. Je gaat bijvoorbeeld hen een telefoongesprek met jouw prospect horen doen, wat ze zouden schrijven in jouw mailing, hoe ze op zoek gaan naar een nieuwe samenwerkingspartner voor jou, of hoe ze een nieuwe activiteit voor jou opzetten. Kan je er niet bij zijn in Spanje? Geen probleem, we sturen je de opnames.
 • Professionele video opname: Is een professionele video handig voor je website? Dat is makkelijk, omdat we thuis alle professioneel studiomateriaal hebben om een knap interview met jou kunnen opnemen tijdens een van de dagen waarop je ons bezoekt.
 • Inclusief 12 strategiesessies: Het jaarprogramma bestaat uit 12 online conferenties in kleine groep (elke maand één, vanaf juni 2015), waarbij we in detail alle strategische punten bespreken en onmiddellijk implementeren in jouw onderneming.
 • Opnames van alles: Als je een ontmoeting mist, dan kan je achteraf de opname bekijken.
 • Netwerken met Topondernemers: Je ontvangt ook toegang tot een gesloten forum waar je met de andere ondernemers uit onze groep ideeën kan uitwisselen en samenwerkingen opzetten.
 • Wekelijkse begeleiding: Het programma is ook inclusief wekelijks advies via email en we houden je er aan om je ’to do’ lijst uit te voeren.
 • ‘Minder’ Werk: Het is niet noodzakelijk meer werk dan je nu hebt. Het is eerder andere prioriteiten maken en strategisch een andere aanpak implementeren. De bedoeling is dat je sommige activiteiten die niet opbrengen afbouwt en meer tijd steekt in een nieuwe aanpak en business strategie die meer Winst, Welzijn en Wonderen creëert.
 • 1 Jaar Begeleiding: Je hebt m.a.w. een jaar lang een ervaren consultant die over je schouder meekijkt hoe je strategisch je onderneming best uitbouwt om een nieuwe inkomstenstroom van 6 cijfers te genereren. Je krijgt ook inspiratie, ideeën en feedback van andere topondernemers in de Wondernemers Club.
 • Resultaatsgarantie: Als je de ’to do’ lijst die je zelf opstelt tijdens het programma uitvoert, en je verdient je investering binnen het jaar niet x2 terug via een nieuwe inkomstenstroom, dan werken we met jou net zo lang kosteloos verder tot de implementatie van onze strategieën je investering minstens dubbel terugverdienen.
 • Selectieprocedure en prijs: Gezien we een resultaatsgarantie geven, zijn we op zoek naar ondernemers wiens bedrijf we bestudeerd hebben en die het potentieel hebben om te groeien. Daarom is de volgende stap een vrijblijvend verkenningsgesprek.

>> Klik hier om een telefoongesprek met ons te boeken

Over ons:

Onze eigen zaak, het Centrum voor Lichaamstaal, is al meer dan 5 jaar succesvol, uitgebouwd tot een groep van 50 partners in 15 landen en het nummer 1 bedrijf voor lichaamstaal opleiding voor zakenmensen wereldwijd geworden. Enkele van onze internationale websites: Internationale website, Nederland, Colombia, Portugal, Spanje

 
In Augustus 2014 hadden we het idee om een film over Coaching te maken, en ondertussen zijn we de meest gefinancierde Europese documentaire geworden op Indiegogo, met meer dan $500,000 in totaal opgehaald van financierders. Klik hier om onze filmwebsite te bekijken.

We adviseren top sprekers en experten wereldwijd die werken met top klanten. Hier is een voorbeeld van een van onze klanten waarmee we samen producten lanceren.

We gaven tot hiertoe strategisch advies vooral aan buitenlandse klanten, maar omdat we in Antwerpen met onze ondernemingen gestart zijn, ligt België ons nauw aan het hart en ondersteunen we graag Nederlandstalige experten met dit uniek programma.

Mogelijke resultaten van het volgen van dit programma:

We implementeren nieuwe strategieën in je onderneming om o.a.:

 • je zaak internationaal uit te bouwen (bijvoorbeeld zoals onze http://centerforbodylanguage.com)
 • een nieuw product (online cursus, training, workshop) te ontwikkelen om een nieuwe markt aan te spreken (Bekijk een selectie van onze Engelstalige of Nederlandstalige producten)
 • een grote conferentie op te zetten om een nieuw publiek aan te trekken (bijvoorbeeld zoals onze http://BodyLanguageSummit.com )
 • je boek een bestseller te maken (bijvoorbeeld zoals onze boeken http://microexpressionsbook.com of https://lichaamstaaltraining.be/lichaamstaal-boek)
 • meer partners aan te trekken om je producten te promoten
 • met de andere ondernemers die deelnemen aan dit programma te kunnen samenwerken
 • je diensten bij onze klanten en partners te introduceren
 • je onderneming op een andere wijze te structureren zodat je meer vrije tijd hebt
 • je huidig aanbod strategisch uitbouwen om je prijzen te kunnen verhogen

Interesse?
Laten we een belafspraak inplannen om te verkennen of dit programma iets voor jou is.

Vul dit formulier in voor een vrijblijvende belafspraak:  Voornaam(*)

  Achternaam(*)

  Email (*)

  GSM (*)

  Je website en/of LinkedIN profiel:

  Wat is je ambitie? Wat zou je meer willen bereiken?

  Wat is je grootse obstakel om te bereiken wat je wil bereiken?

  Hoeveel contacten heb je in je email database? Naar hoeveel personen verstuur je of zou je nieuwsbrieven kunnen sturen?

  Zonder investering is 6 cijfers extra inkomsten op een jaar tijd realiseren niet evident. Vaak geeft een hogere investering betere resultaten.
  Hoeveel startkapitaal ben je bereid te investeren voor de optimalisatie van je website, business strategie, marketing,… om vanaf volgend jaar je jaarlijkse omzet met 100 000 euro of meer te willen verhogen?

  ik ben uitgenodigd door:

  Vul deze code in: captcha

  Nota: We geloven niet in “snel-rijk programma’s”. Een 6 cijfers omzet uit coaching of training is het resultaat van jarenlange expertise, een sterk product, gefocust werk en een succesvolle strategie. Ons bedrijf New Vision BVBA heeft al meer dan 4 jaar lang elk jaar 6 cijfers omzet uit coaching en training. We zullen ons best doen voor jou om hetzelfde te realiseren, maar kunnen geen 100% garantie geven dat jij ook 6 cijfers zal halen, omdat dit mede afhankelijk is van jouw uitvoering, de markt en jouw product. Als je deelneemt aan het programma, ontvang je wel een resultaatsgarantie. De resultaatsgarantie die we aanbieden houdt in dat als je de ’to do’ lijst die je zelf opstelt tijdens het programma uitvoert, en je verdient je investering binnen het jaar niet x2 terug via een nieuwe inkomstenstroom, dan werken we met jou net zo lang kosteloos verder tot de implementatie van onze strategieën je investering minstens dubbel terugverdienen.