Ontdek de kracht van Video en verbindende lichaamstaal

Lichaamstaal – Video – Leerrijke avond – netwerken

Woensdag 30 juni om 19:15u in Antwerpen – inkom 15 euro
 
Tijdens deze avond zal je ontdekken…

 • Wat de kracht van positieve en verbindende lichaamstaal is.
 • Wat anderen denken of voelen zonder een woord te zeggen
 • Welke voordelen een video business kaart heeft
 • Op welke manier men nog meer uit video boodschappen kan halen

Schrijf je in voor 17 juni en neem iemand gratis mee.

Waarom zou je komen?

Tijdens deze unieke avond ontdek je een waterval van inzichten, nuttige tips, geheimen en fascinerende weetjes over Lichaamstaal en Video. Leerrijke inzichten zijn verzekerd.

Programma:

19:15-19:30u: Ontvangst
19:30-19U40u: Introductie door Dana Ketels

19U40-20U40u: Het gebruik van TrainingVideo voor meer impact in uw organisatie
20:40-21:00u: Pauze
21:00-22:00u: Haal professioneel voordeel uit positieve en verbindende lichaamstaal.

Sprekers:

Dana Ketels – oprichtster van B-Factor.be en partner in het Centrum voor Lichaamstaal
danakDana Ketels is een pur sang onderneemster. Op 25-jarige leeftijd startte ze samen met haar partner “Event Mosaic”, met nu nog een sterke vertegenwoordiging in Vlaanderen. De weg van de events naar coaching liep via haar passie voor lichaamstaal en emotionele intelligentie. Met haar achtergrond was de link naar coaching, NLP, training en team coaching ook vlug gelegd. Vandaag heeft Dana met haar firma “inspire to” en B-factor een partnership met het Centrum voor Lichaamstaal, wereldwijd de grootste in lichaamstaal training voor business met partners in 15 landen. Haar motto is levenslang leren en kennis doorgeven. Dana is een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling met en via de deelnemers. Ze beheerst ook de kunst om haar topics naar een breder publiek professioneel publiek te vertalen met onder andere haar “Lichaamstaal Trivia”, Team Dynamics Workshop, Ontmasker de leugen en Discovery workshop.
Haar missie is zowel individuen als organisaties kennis te laten maken met de impact van lichaamstaal op hun persoonlijk – en professioneel leven. Daarnaast coacht ze met haar MAGIC ME model ook graag mensen om meer uit zichzelf te halen. Als geen ander weet ze dus welk voordeel lichaamstaal haar bracht tijdens haar coachingstrajecten. Recent werd ze opiniewolf en werkte Dana nog mee aan een Hollywood productie “Destressed” in New York met award winning acteur en regisseur Garry Pastore.
Regelmatig zie je haar lichaamstaal analyses verschijnen in de media.

 
Sandra De Milliano – Oprichtster van Trainingvideocoach.com
sylviaTrainingVideoCoach Sandra De Milliano heeft een stevige achtergrond in training, ontwikkeling, tv-journalistiek en media. Haar opgebouwde kennis en expertise zet ze nu in om ceo’s, managers, trainers en coaches te helpen bij het effectief inzetten van video voor zowel training & development als interne communicatie.

Sandra De Milliano studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Ze specialiseerde zich verder aan de universiteiten van Bologna (Italië) en Luxemburg. Na enkele interimopdrachten in de boeiende wereld van training en consulting maakte Sandra de overstap naar de VRT Nieuwsdienst waar ze onder andere werkte voor het Journaal en TerZake. Rond de eeuwwisseling stond Sandra De Milliano mee aan de basis van Vitaya, de vernieuwende televisiezender voor levensgenieters. Naast het televisiewerk werd Sandra ook steeds meer gevraagd als spreker, trainer, coach en gastdocent. Zo doceerde ze journalistiek aan de Hogeschool in Mechelen en de cursussen presenteren, coaching en leiderschap aan de Universiteit van Antwerpen (UAMS). Sinds 2007 ontwikkelde Sandra diverse programma’s waaronder Best Speech™, Coach Challenge™ , Advanced Selfcoaching, TrainingVideoSeminar en SelfiedeoMaster. Tijdens de afgelopen jaren heeft Sandra diverse boeken, artikelen en video’s over leiderschap, communicatie, HRD strategieën en high impact training en coaching uitgegeven. Vandaag helpt ze bedrijven groeien naar een lerende organisatie met een high impact training strategie die gebruik maakt van de meest effectieve leermiddelen in de vorm van seminars, aangepaste trainingen en on-the-job-coaching samen met de nieuwste “distant learning tools”, online platforms en natuurlijk trainingsvideo’s. Ze is ook verbonden als coach bij Vlerick Business School.

 

Praktische details::

Waar? Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem (Antwerpen)
Wanneer? Maandagavond 30 juni om 19:15 uur (tot 22:00u)

Plaatsen beperkt en enkel op uitnodiging Dana Ketels of Sandra De Milliano. Vermeld de naam van de persoon die je uitnodigde hieronder.

Inschrijving via onderstaand formulier  voor 23 juni 2014:

Ja, ik schrijf me in voor de kracht van video en verbindende lichaamstaal:  Naam (*)

  Email (*)

  GSM (*)

  Jobfunctie (*)

  Ik kom op uitnodiging van (*)

  Opmerkingen

  Ik heb deze uitnodiging ontvangen van:

  Input this code: captcha